Veiligheid

Voor alle producten van JuSiBaby geldt dat ze altijd onder het toezicht van een volwassene dienen te worden gebruikt. Laat je kindje niet zonder toezicht met de artikelen spelen. 


Al het bijtspeelgoed is zorgvuldig en op meerdere plaatsen goed geknoopt. Mocht er toch onverhoopt een knoopje loslaten, dan zit er nog een veiligheidsknoop achter waardoor de kralen niet loskomen. 


De plastic veiligheidssluitingen zijn niet bedoeld om op de bijten!!!


De artikelen met veiligheidssluiting zijn niet bedoeld om los aan je kindje te geven. Deze dienen altijd ergens aan bevestigd te worden!


Hoewel ik veel zorg besteed aan de stevigheid en veiligheid van de artikelen die ik maak, raad ik toch aan om de artikelen alleen onder toezicht te gebruiken. Geef ze ook nooit mee naar bed!


Hoewel siliconen een behoorlijk stevig product is, is het toch belangrijk om het regelmatig te controleren op beschadigingen.


Hoewel siliconen kralen bestand zijn tegen extreem lage temperaturen, word het afgeraden deze in de vriezer te bewaren. Dit wegens gevaar voor vriesbrand plekken bij je kleintje.


Bij het gebruik van het speenkoord is het belangrijk dat deze te allen tijden wordt gebruikt met een speentje aan de lus.